Cheeseburger

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 4
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zamrznute burgere pecite na grill tavi 5 minuta uz povremeno okretanje.
    2. Kada je burger pri kraju stavite sir na meso da se otopi.
    3. Slaninu i tanko narezane kolutiće luka kratko popržite u tavi na kojoj se pekao burger.
    4. Pripremite umak od majoneze, kečapa i senfa te dodajte sol i papar po želji.
    5. Prerežite pecivo te sastojke složite sljedećim redoslijedom – salata, prženi luk, umak, burger sa sirom, slanina. Poslužite toplo.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!