Brancin sa koprom i limunom

  • 40 min
  • Srednje
  • 4 osobe
Autor tajana@nivas.hr
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
    2. Odmrznute ribe isperite pod vodom i dobro osušite papirnatim ručnicima.
    3. Položite ih na pladanj za pečenje obbložen masnm papirom.
    4. Svaku ribu premažite žlicom maslinovog ulja, prelijte iscijeđenim sokom limuna te začinite sa soli, usitnjenim češnjakom i usitnjenim koprom.
    5. Pecite 20-30 min u prethodno zagrijanoj pećnici, odnosno dok se meso može lako odvojiti pomoću vilice.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!