Lasagne bolognese 900g

Kuhajte s ovim proizvodom

Fine i sočne lasagne vole baš svi, a kako bi izbjegli dugotrajnu pripremu, Ledo je u svoju ponudu uvrstio ukusne lasagne spremne za pečenje. Osim poboljšane recepture Ledo Lasagne nude novo i veće pakiranje koje je namijenjeno pravim gurmanima i ljubiteljima mesnih jela koji su često u pokretu te nemaju vremena za pripremu složenih obroka.

Ledo lasagne bolognese savršeno kombinira tanke kore tijesta i kvalitetno svinjsko mljeveno meso sve skupa začinjeno umakom od rajčice. Gotova jela iz Ledo kuhinje namijenjena su svima koji vole okus tradicionalne kuhinje, ali im način života ponekad ne dozvoljava da u njima redovno uživaju. Osim kod kuće, u Ledo lasagnama možete uživati i na poslu te si pripremiti gablec od kojega će vašim kolegama narasti zazubice.

Opustite se i uživajte u toplom i ukusnom obroku koji ne sadrži konzervans, pojačivače okusa i umjetne boje, spreman je za samo 25-30 minuta. Dobar tek!

Uz Ledo gotova jela, ukusan obiteljski obrok bit će poslužen prije no što izustite: “Danas ne stignem kuhati!”

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!