Plazma Kocka kornet

Ostali sladoledi

Jeste li spremni isprobati omiljeni Plazma keks u novoj i drugačijoj kombinaciji okusa? Zvuči li vam primamljivo spojiti svoj omiljeni keks s čokoladom? Ukoliko da, zaista morate isprobati Plazma Kocka kornet!
Ova kombinacija omiljenog keksa i čokolade krije krem sladoled okusa Plazma keksa s punjenjem od nugata i preljevom okusa mliječne čokolade posutim komadićima Plazma keksa, u hrskavom vafl kornetu.
Plazma Kocka kornet će u trenu pronaći put do srca brojnih zaljubljenika u Plazma sladoled, zahvaljujući neodoljivom spoju uvijek omiljenog keksa i čokolade koji pruža potpuno novi doživljaj uživanja!

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!