Pečeni brancin s povrćem

  • 40 min
  • Srednje
  • 4
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Brancin marinirajte sat vremena u smjesi maslinovog ulja, limunovog soka,  češnjaka,  kadulje i soli i papra. 
    2. U lim za pečenje stavite aluminijsku foliju, na nju smjestite brancin i prelijte ga s marinadom.  Po brancinu posložite cherry rajčice i mrkvu koju ste prethodno blaširali par minuta.
    3. Zamotajte aluminijsku foliju i pecite na 180°C oko 30 minuta.
    4. Servirajte uz kuhani krumpir ili mahune na lešo.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!